Woho! Välkommen till familjen. Vi är så glada att du är här! Tillsammans kommer vi göra en fantastisk resa, där du och ditt företag kommer växa och få nya grymma kollegor. Låt oss börja!

Oavsett om du är ansvarig för att onboarda Teamtailor till ett företag med 10 eller 1000 anställda, kommer vi att hjälpa dig på vägen. Teamtailor är enkelt att sätta upp, och om du följer dessa steg kommer ni att vara i framkant av er rekrytering på ett ögonblick.

Sätt upp er struktur

Starta med fliken Settings. Det är viktigt att göra detta steg för att säkerställa att ni får ut allt av Teamtailor. Om du sätter upp departments och locations korrekt och genomförligt direkt, kommer Connect vara till ännu större nytta. Här är ett exempel på hur ni kan sätta upp det:

Sales & Marketing

Roles: Sales rep, Marketing Assistant, Marketing Manager

Product Development

Roles: Web developer, Designer

Finance

Finance Manager, Finance Assistant

Skapa er karriärsida och kampanjsidor

Klicka Content för att skapa och redigera er karriärsida eller kampanjsidor.

Karriärsida: Klicka på Career site för att börja redigera. Starta från toppen och lägg till texter, bilder, videor och GIFs. Notera att du kan lägga till så lite eller så mycket som du vill. Du kan alltid lägga till mer senare.

Kampanjsidor: Klicka på plustecknet i övre högra hörnet för att skapa en sida som marknadsför en avdelning, ett jobb, eller ett specifikt kontor till en viss målgrupp. Valet är ditt!

Publicera era jobbannonser

Bjud in era kollegor

Vem ska bjudas in för att rekrytera med dig? Det finns ingen gräns på hur många du kan bjuda in, så kör på! Välj vilken behörighet personerna du bjuder in ska ha. Ska de vara administratörer som kan se allt? Eller en “user” som kan bjudas in till hiring teams? Läs mer om behörigheterna.

Tips: Om du vill bjuda in många personer samtidigt, kan du alltid klicka Employess och sedan “Bulk add employees” och bjuda in alla samtidigt.

Koppla ihop din kalender

Med vår smarta kalender kommer du kunna se när dina kollegor har lediga tider, skicka tidsförslag till kandidater och låta dem välja den perfekta tiden. Du kan självklart också använda den som en helt vanlig kalender om du vill det.

Koppla din kalender med Teamtailor.

Sätt upp din egen domän

Wow! Tiden har kommit för att ändra er URL och göra den till er egen. Det här betyder att du t.ex kan ha careers. yourcompany .com.

Dela den här länken med din webmaster, all info de behöver är där. Det här tar bara några minuter att sätta upp.

Aktivera integrationer

Det finns en del integrationer som du och ditt team kan aktivera. De är helt valfria, så välj och vraka mellan dem.

Håll koll på era besökare med Google Analytics
Sourca kandidater med Chrome extension
Aktivera er Facebook app
Lägg till er egen Facebook pixel
Håll er uppdaterade med Slack
Visa era jobbannonser med Career button widget, eller integrera jobben på er hemsida med job list widget.

Hantera era kandidater

När du börjar få ansökningar till era jobbannonser, är det dags att börja hantera dem.

Granska och betygsätt kandidater

Sätt upp rekryteringsprocessen