Under ”Jobs” hittar ni alla era annonser. De som ligger som publicerade, som utkast och även de som ni har arkiverat.

New job

Här kan man antingen välja att publicera en annons utifrån en redan färdig mall eller publicera annonsen helt från början.

Jobbannonsen är sedan uppdelad i fem stadier

Job posting - Här fyller man i den information som kandidaten behöver veta om självaste tjänsten som ni utannonserar.

Application - Här sätter ni upp inställningar för självaste ansökningsförfarandet.

Stages - Här sätter ni upp hur er rekryteringsprocess ska se ut.

Hiring team - Här lägger ni till de personer som ska vara med i rekryteringsprocessen.

Interview scorecard - Här sätter ni upp de färdigheter som ni går på under en intervju.

Rekryteringsprocessen

Här under ”Applications” ser man en överblick av de kandidater som har ansökt till den här tjänsten och kan lätt flytta dem mellan de olika stegen genom ”drag an’ drop”.

Uppe till vänster om rubriken ser man vilken status jobbet har - Published, Unlisted, Archived

Published - Annonsen visas på karriärsidan och ditt team blir notifierade om att en ny jobbannons har publicerats.

Unlisted - Annonsen visas inte på er karriärsidan, men ni kan dela förhandsgransknings länken för att kunna rekrytera internt.

Archived - Annonsen tas bort från karriärsidan, flyttas till delen ”archived” under ”Jobs” och ni kan avsluta rekryteringen i lugn och ro.

Uppe till höger om rubriken finner du en ikon som ser ut som en penna som man klickar på för att redigera i sin annons och en ikon som ser ut som ett öga och när man klickar där kommer man till självaste annonsen.

Inne på kandidatkorten ser du till vänster de uppgifter som kandidaterna själva har fyllt i och till höger hittar du er egna aktivitet på kandidaten.

Vill du vara med på vårt webinar som vi har varje tisdag klockan 14.00 där vi bland annat går igenom hur kandidater ansöker till ett jobb, hur du publicerar en ny jobbannons och hur du arbetar i rekryteringsprocessen? Anmäl dig här!