TE-Palvelut & Teamtailor

Ilmoituksien mainostaminen TE-Palveluissa

Kaisa avatar
Tekijä: Kaisa
Päivitetty yli viikko sitten

Kuinka aktivoit Työmarkkinatorin (entinen Mol.fi)

1. Mene Markkinapaikalle

2. Etsi Työmarkkinatori nimellä hakukentän avulla

3. Klikkaa Aktivoi

Tämän jälkeen sinua pyydetään lisäämään y-tunnus:

Tämän jälkeen klikkaa "Päivitä" ja akvitointi on valmis.

Julkaiseminen

1. Siirry työpaikan Mainosta-välilehteen

2. Napsauta Työmarkkinatoria osiossa "Käyttöönotetut työnhakuilmoitustaulut"

3. Täytä kaikki pakolliset kentät (*)

4. Napsauta Julkaise

UKK

Kesto - Päivitys

Ilmoituksesi Työmarkkinatorissa näkyy määritetyn ajan, jonka lisäät lomakkeeseen ennen työn julkaisua. Mainoksen päivittämistä varten sinun on siirryttävä mainosta välilehdelle > klikkaa Muokkaa "Työmarkkinatori" -kampanjan alta > klikkaa "Julkaise". Kaikki työpaikkailmoitukseen tekemäsi muutokset näkyvät sitten Työmarkkinatori-ilmoituksessa. Näiden muutosten pitäisi näkyä Työmarkkinatorin ilmoituksessa heti, kun olet klikannut Teamtailorissa "Julkaise".

Huomaa, että vanhentunutta ilmoitusta ei voi päivittää, vaan sinun tulee täyttää lomake uudelleen Työmarkkinatorille ja käydä läpi tämän artikkelin "Työmarkkinoiden lähettäminen Teamtailorista Työmarkkinatorille" -osiossa mainitut vaiheet.

Promootioni ei toimi, miksi?

Näet virheilmoituksen, joka selittää, miksi kampanja on epäonnistunut, kun napsautat itse tarjouksessa "Muokkaa". Virheilmoitus näkyy lomakkeen yläosassa punaisella taustalla.

Kuinka voin päivittää kanavani aktivoinnin?

Jos haluat päivittää kanavan asetuksia (esimerkiksi lisätä y-tunnuksen myöhemmin), voit tehdä sen siirtymällä kohtaan "Asetukset" > "Markkinaaktivoinnit" > "Työmarkkinatori" > "Näytä asetukset".