TE-Palvelut & Teamtailor

Ilmoituksien mainostaminen TE-Palveluissa

Laura-Linnea avatar
Written by Laura-Linnea
Updated over a week ago

Käyttöönotto

Jotta TE-Palvelut/Mol.fi-integraation voi ottaa käyttöön, tulee TE-Palveluiden luoda sitä varten asiakkaalle omat WS Passari tiedonsiirtotunnukset, joista Teamtailor lähettää erikseen pyynnön TE-palveluille. Tunnuksien luontiin tarvitaan asiakkaan y-tunnus, jonka asiakas lähettää Teamtailorin asiakaspalveluun joko chatissa tai sähköpostitse osoitteeseen support@teamtailor.com.

Tunnusten luotua, saa asiakas ne itselleen Teamtailorilta ja käy syöttämässä ne Promote/Mainosta-sivulla integraatioon (tämä tehdään vain ensimmäisellä kerralla, kanavaa aktivoidessa).

Julkaiseminen

Teamtailorissa luodut ilmoitukset eivät koskaan automaattisesti julkaista TE-palveluihin, kyseessä ei siis ole automaattinen integraatio. Kun ilmoitus on valmis ja julkaistu Teamtailorissa, tulee ilmoitus vielä erikseen käydä manuaalisesti viemässä TE-palveluihin työpaikkailmoituksen Promote/Mainosta sivulta klikkaamalla Mol.fi kanavaa.

Tämän jälkeen tulee valita ilmoitukseen sopivat parametrit. Kategoriat tulevat suoraan TE-Palveluilta ja ovat aina englanniksi, jotta kanavan käyttö sopii kaikenkielisille käyttäjille.

Klikkaamalla 'show advanced settings' pääset valitsemaan mm. palkkatiedon, aloituspäivämäärän ja palkattujen henkilöiden määrän.

Kun ilmoitus on onnistuneesti mainostettu TE-palveluihin, ilmoitus tulee näkyviin Mol.fi sivustolla muutaman minuutin sisällä.

Päivittäminen

Kun ilmoitukseen tekee muokkauksia Teamtailorissa, ei muokkaukset päivity automaattisesti TE-Palveluihin. Jotta muokkaukset saa päivitettyä Teamtailorista TE-Palveluihin, tulee ilmoitus päivittää Promote/Mainosta-sivulla.

Klikkaa ensin View publish history -nappulaa ja sitten päivitysnappulaa.

Jos haluat muokata Mol mainoksen tietoja, niin tämä onnistuu klikkaamalla kynän kuvaketta.

Poistaminen

Kun ilmoituksen asettaa Teamtailorissa Unlisted tai Archived-tilaan, poistuu ilmoitus automaattisesti TE-Palveluista. Sama koskee ilmoituksia, joiden julkaisuaika menee umpeen ja ilmoitus menee Expired-tilaan. Ilmoitusta ei siis tarvitse sen jälkeen käydä erikseen päivittämässä Promote/Mainosta-sivulla.

Huomioitavaa

Päättymispäivä

Mikäli ilmoituksella ei ole Teamtailorissa merkittynä päättymispäivää, on ilmoitus automaattisesi julkaistuna 180(6kk) päivän ajan TE-Palveluissa. Mikäli haluaa käyttää jotain eri julkaisuaikaa, tulee ilmoitukselle määrittää päättymispäivä ilmoituksen muokkaustilassa Teamtailorissa.

Huom! Päättymispäivämäärä ei voi olla aikaisempi kuin ylihuominen. Mikäli päättymispäivää haluaa aikaistaa kesken rekrytoinnin ja asettaa uuden päättymispäivämäärän esim. huomiselle, ei ilmoitusta hyväksytä julkaisuun TE-Palveluissa.

Ulkoinen työnantajatieto

Mikäli valitsette työpaikalle vapaaehtoisen 'Character of work' tiedon ja valitsette Rental job tai Recruitment Assignment, tällöin pitää lisätä myös 'External employer' tieto. Tämä on pakollinen näissä tapauksissa, TE-palvelut vaativat tämän tiedon.

Virhe ilmoituksella

Mikäli saatte ilmoituksellenne tämän allaolevan virhekoodin, olkaa yhteydessä Teamtailorin asiakaspalveluun contact support painikkeen kautta, niin voimme selvittää, mistä tämä virhe johtuu.