Käyttöönotto

Jotta TE-Palvelut/Mol.fi-integraation voi ottaa käyttöön, tulee TE-Palveluiden luoda sitä varten asiakkaalle omat tunnukset, joista Teamtailor lähettää erikseen pyynnön TE-palveluille. Tunnuksien luontiin tarvitaan asiakkaan y-tunnus, jonka asiakas lähettää Teamtailorin asiakaspalveluun joko chatissa tai sähköpostitse osoitteeseen support@teamtailor.com.

Tunnusten luotua, saa asiakas ne itselleen Teamtailorilta ja käy syöttämässä ne Promote/Mainosta-sivulla integraatioon (tämä tehdään vain ensimmäisellä kerralla, kanavaa aktivoidessa).

Julkaiseminen

Teamtailorissa luodut ilmoitukset eivät lähde automaattisesti julkaisuun TE-Palveluihin, vaan kun ilmoitus on luotu Teamtailorissa valmiiksi, tulee ilmoitus tämän jälkeen mainostaa manuaalisesti TE-Palveluihin ilmoituksen Promote/Mainosta-sivulla klikkaamalla Mol.fi kanavaa.

Tämän jälkeen tulee valita ilmoitukseen sopivat parametrit. Kategoriat tulevat suoraan TE-Palveluilta ja ovat aina englanniksi, jotta kanavan käyttö sopii kaikenkielisille käyttäjille.

Ilmoituksen julkaistua Promote/Mainosta-sivulla, lähtee ilmoitus TE-Palveluihin ja tulee siellä näkyviin muutamasta minuutista tunnin sisään.

Päivittäminen

Kun ilmoitukseen tekee muokkauksia Teamtailorissa, ei muokkaukset päivity automaattisesti TE-Palveluihin. Jotta muokkaukset saa päivitettyä Teamtailorista TE-Palveluihin, tulee ilmoitus päivittää Promote/Mainosta-sivulla. Klikkaamalla View purchase history -nappulaa ja sitten päivitysnappulaa.

Poistaminen

Kun ilmoituksen asettaa Teamtailorissa Unlisted tai Archived-tilaan poistuu ilmoitus automaattisesti TE-Palveluista. Sama koskee ilmoituksia, joiden julkaisuaika menee umpeen ja ilmoitus menee Expired-tilaan. Ilmoitusta ei siis tarvitse sen jälkeen käydä erikseen päivittämässä Promote/Mainosta-sivulla.

Huomioitavaa

Mikäli ilmoituksella ei ole Teamtailorissa merkittynä päättymispäivää, on ilmoitus automaattisesi julkaistuna 180(6kk) päivän ajan TE-Palveluissa. Mikäli haluaa käyttää jotain eri julkaisuaikaa, tulee ilmoitukselle määrittää päättymispäivä ilmoituksen muokkaustilassa* Teamtailorissa.

Huom! Päättymispäivämäärä ei voi olla aikaisempi kuin ylihuominen. Mikäli päättymispäivää haluaa aikaistaa kesken rekrytoinnin ja asettaa uuden päättymispäivämäärän esim. huomiselle, ei ilmoitusta hyväksytä julkaisuun TE-Palveluissa.

*muokkaustilaan pääset painamalla ✏️ kuvaa ilmoituksen otsikon vieressä:

Did this answer your question?