Omdirigera till ett externt ansökningsformulär

Hur ni omdirigerar kandidaterna till en extern sida med hjälp av ansöknings-knappen

Filippa avatar
Skrivet av Filippa
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kanske använder en extern ATS eller är en rekryteringsfirma, och därav vill att era kandidater ska kunna ansöka via en extern sida. Detta kan ni sätta upp genom att omdirigera ansöks-knappen till en annan URL.

Detta är enkelt att göra när ni skapar eran jobbannons, och det är även möjligt att göra detta efter att eran jobbannons redan har blivit publicerad.

För att lägga till en extern URL och koppla denna till ansök-knappen, börja med att gå in på jobbet det gäller. Så, skapa antingen ett nytt jobb eller redigera ett redan skapat jobb.

När du väl är i redigeringsläget av ett jobb, gå till delen Ansökan och skrolla ner till botten av sidan. Klicka här på Visa avancerade inställningar och det kommer ge dig denna vy. Lägg in den externa URL:en i URL till ansökningsformulär, spara jobbet och sedan är det klart 🌟

Nu, när kandidaterna klickar på att knappen för att ansöka jobbet så kommer de bli omdirigerade till den URL du har lagt in.