Jobb-id

Lär dig hur du jobbar med jobb-ID i Teamtailor, för att effektivisera ditt arbetsflöde.

Filippa avatar
Skrivet av Filippa
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Varje jobb i Teamtailor har ett unikt ID. I den här artikeln kommer vi förklara hur dukan arbeta med jobb-ID i Teamtailor, för att förbättra och effektivisera ditt arbetsflöde. Detta arbetsflöde är särskilt användbart för administratörer, som har tillgång till många jobb inom Teamtailor, eller många jobb med liknande titlar. Det unika ID:et kommer att hjälpa dig att skilja dina jobb åt.

Hur man hittar ett jobb-ID

Det unika ID:et för varje jobb finns i URL-koden.I det här exemplet kan vi se att jobb-ID:et är 4784980 👇

💡 Pro-tip: Hur man använder jobb-ID

Säg att du besöker en jobbannons via din karriärsida, och inser att du vill redigera jobbet:

1. Kopiera jobb-ID:et från URL-koden och gå till Jobb översikten i Teamtailor.

2. Klicka på valfritt jobb i listan och ersätt ID:et för det relevanta jobbet i URL-koden. Ändra ingenting annat i URL:en!

Slutligen kan du också inkludera Jobb-ID:t i dina Egna rapporter!