Utbilda era användare - utbildningssessioner

Ge er användare kunskap genom våra utbildningssessioner.

Alexander Jarlenäs avatar
Skrivet av Alexander Jarlenäs
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ta er Teamtailor-upplevelse till nästa nivå genom våra användarutbildningssessioner. Delta i våra veckovisa utbildningar för rekryteringschefer och rekryteringsledare för insikter om jobbskapande, kandidathantering och mer. Dessutom ger vår månatliga adminutbildning djupgående kunskap om olika Teamtailor-funktioner. Befäst din kunskap och få ut mesta möjliga av Teamtailor!

Best Practice - Adminutbildning - Månadsvisa webbinarier - anmäl dig nu.

Missade du en liveutbildning? Se den on-demand🤩