Alla samlingarKontoinställningar
Redigera företagsinställningar

Välj standardinställningarna för ditt Teamtailor-konto

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under fliken Inställningar → Företag → Allmänt så kan du lägga in grundläggande information för ert Teamtailor-konto. Observera att endast Företagsadmin har åtkomst till den här sidan.

Namn

Börja med att ge ditt Teamtailor-konto ett namn. Detta kommer att vara synligt för dina användare och kandidater när du kommunicerar med dem. Detta kommer även att användas externt på din karriärsida och när du annonserar jobb på kostnadsfria kanaler.

Tidszon

Välj en standard tidszon för era användare. Detta kan sedan ändras per användare i deras kontoinställningar.

Tidsformat

Detta kommer att vara standardtidsformatet som används för dina användare om de inte har valt sin egna preferens i sina Kontoinställningar. Denna inställning används för att visa tider samt schemalägga möten med kandidater på plattformen.

Språk

Här kan man ställa in språket som ska användas inom er platform. Även denna inställning kan justeras av respektive användare i deras kontoinställningar. Teamtailor finns för närvarande tillgängligt på över 20 olika systemspråk! 🗺️

Ansvarig för karriärsidan

Varje konto behöver en som är Ansvarig över karriärsidan. Denna person kommer att synas som ansvarig för ditt Teamtailor-konto och som standardavsändare av meddelanden till kandidater, detta är förutsatt att ingen annan användare anges. Det här är också personen vi skulle kontakta om vi behöver nå ditt företag. Observera att endast en användare med en Företagsadministratör-roll kan läggas till som en Ansvarig över karriärsidan.

Integritetsansvarig (Privacy Manager)

Här kan du lägga in en eller flera integritetsansvariga. Integritetsansvariga kan aktiver att få notiser för aktiviteter som rör kandidaternas data, och det är de personer vi kommer att kontakta vid en incident som påverkar er data. Per automatik kommer den som är Ansvarig över karriärsidan att ställas in som integritetsansvarig, men detta kan ändras till vilken användare som helst i ditt konto oavsett roll.

Bransch

Här kan man välja inom vilken bransch som ert företag tillhör.

Det är viktigt att ställa in detta om du använder LinkedIn RSC-integrationen för att se till att dina jobb publiceras inom relevanta kategorier.

Hur mötet visas

Den här inställningen låter dig styra vilken information som ska inkluderas i kalenderns mötesbeskrivning som skickas ut till dina användare för möten som bokas i Teamtailor.

Alternativ

Synlighet

Exempel (Google Kalender)

Förvald inställning

Kalenderns mötesbeskrivning kommer innehålla

• Kandidatens namn

• Namnet på jobbet (om mötet var bokat via ett jobb)

• Plats
    (vart mötet kommer vara)

• Länk till videomötet (om en videotjänst har blivit vald som plats)

• Länk till mötesdetaljerna (mötesinformationen som finns på kandidatkortet i Teamtailor)

image.png (900×686)

Kandidaternas namn visas inte i inbjudan

Mötesbeskrivningen kommer inte inkludera namnet på kandidaten

Privat

Mötesbeskrivningen kommer enbart vara synligt för de som är inbjudna till mötet, eventet kommer markeras som Privat i kalendern.

Efter att ha ändrat de standardinställningar för alla möten så kommer nya möten vara inställda med det valet ni har gjort. Redan skapade möten kan ändras manuellt genom att redigera i mötesinbjudan.

Region för databehandling

Allra längst ned av sidan kommer du att se din datahanteringsregion. Detta hänvisar till var er data lagras och bearbetas av Teamtailor.

Här och även länkat under inställningen kan du läsa mer om våra olika regioner för dataskydd.