Integrera Teamtailor på er webbplats

Olika sätt att integrera Teamtailor på er webbplats

Jonas Brusman avatar
Skrivet av Jonas Brusman
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Först och främst, använd er egen domän

Välj och ställ in er egen domän för att ha er egen adress till karriärsidan, till exempel något som karriär.ertföretag.com.

Fullständig integration av karriärsidan (rekommenderas)

Skapa er egen domän för er karriärsida (såsom careers.yourcompany.com). Länka er "Karriär/Jobb"-knapp/länk till er Teamtailor karriärsida på careers.yourcompany.com. Fullständiga integrationen av karriärsidan kan användas tillsammans med nedanstående integrationer.

Karriärwidget

Placera vår karriärwidget på valfri del av er webbplats, för att se till att ni genererar trafik till er karriärsida och förhoppningsvis öka antalet ansökningar.

Widget för jobblista

Vill ni visa era jobb någonstans på er webbplats? Infoga en kodsnutt på er webbplats, och voilà – ni kommer ha en snygg lista över era jobb som leder till era jobbannonser på er karriärsida.

API

Använd vår API för att skapa en anpassad integration. Läs dokumentationen