Alla samlingarPublicera jobbJobbannons
Social delningsbild för jobbannonser

Öka trafiken till dina jobbannonser med snygga inlägg i sociala medier

Filippa avatar
Skrivet av Filippa
Uppdaterad idag

Alla våra sociala media-flöden är fyllda med länkar och bilder, vilket gör det svårt att sticka ut i mängden. Teamtailor kommer att göra att länkarna till era jobbannonser ser fantastiska ut och lockar fler besökare ✨

Delningsbild

När ditt jobb har skapats så skapas automatiskt en delningsbild baserat på informationen du har lagt till i avsnittet Jobbannons för ditt jobb:

• Jobbannonsens rubrik

• Plats

• Knapptext

• Bakgrundsbild

Layoutstilar

Du har 2 olika layoutstilar när det kommer till omslag

• Visual layout

• Plain layout

Layoutstilen som används för dina specifika jobb beror på vilken Sidmall du har valt att arbeta med.

Ert konto har en förinställd jobbsidemall som heter Plain, samt en som heter Visual. Du kan också skapa anpassade jobbmallar, och då är det inställningarna för omslaget som påverkar layoutstilen. Om du väljer att dölja omslagsblocket i din mall används den vanliga stilen. Om du istället väljer att få omslaget visat används den visuella stilen.

Sidmallen Visual

Att arbeta med det visuella omslagsområdet resulterar i ett heltäckande omslag. Delningsbilden använder samma omslagsbild som jobbet i Teamtailor.

Sidmallen Plain

Om du istället väljer att arbeta med sidmallen plain placeras omslagsbilden (använd en bild med förhållandet 3:2, som 1200x800px) nedanför jobbtiteln. Delningsbilden är också mindre och har en satt storlek. Detta innebär att det här alternativet är utmärkt att använda när du arbetar med en logotyp som omslagsbild.