Konfigurera platser och regioner

Läs mer om hur ni konfigurerar platser i ert Teamtailor-konto

Nora avatar
Skrivet av Nora
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att arbeta med platser i Teamtailor är ett bra sätt att organisera era jobbannonser. Detta gäller både rekryterare som arbetar i Teamtailor och kandidater som söker de olika positionerna.

För att lägga till en ny plats i ert konto går ni bara till Inställningar > Platser > +.

För att lägga till en plats måste ni ge den ett namn och en adress. Tänk på att många externa kanaler kräver att en platsen i en jobbannons har en fullständig adress.

Ni kan också lägga till en e-postadress till platsen. Detta kan till exempel vara info@-e-postadressen för denna specifika plats eller kontor.

Ni kan välja att göra en av era platser till ert huvudkontor genom att klicka på knappen Detta är vårt huvudkontor. Detta kommer att visas på er karriärsida och vara den standardplats som visas när man besöker er karriärsida. Om ni vill lägga till en plats som inte ska vara synlig på karriärsidan kan ni göra det genom att helt enkelt klicka på Visa inte på karriärsidan.

Platsen på er karriärsida kommer att se ut något liknande detta:

Anpassat platsnamn

Alla platser visas med ett namn, och som standard används staden för den tillagda platsen. Ni kan däremot ge platsen ett annat namn om ni vill. Det är bra om ni till exempel finns på flera adresser i samma stad.

När ni skapar eller redigerar en plats kan ni ange ett anpassat namn i fältet för Platsnamn , som ni ser på bilden här under:

Region

Ni kan kategorisera era platser i regioner. Välj mellan en i listrutan eller skapa en ny.