Chatta med vårt supportteam

På Teamtailor finns support tillgänglig 24 timmar om dygnet, måndag till fredag!

Filippa avatar
Skrivet av Filippa
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vårt support finns tillgänglig för att hjälpa dig att få ut det mesta av Teamtailor och svara på eventuella frågor kring vår produkt, inom några minuter.

Här når du oss

💬 Chatt: Chatten finns tillgänglig i det nedre högra hörnet när du är inloggad i plattformen. Du når oss även när du är utloggad, antingen på vår hemsida www.teamtailor.com, eller via vårt supportcenter support.teamtailor.com

📞 Telefonsamtal: +46 10 330 22 22

📚 Supportcenter: support.teamtailor.com

Språk vi erbjuder support inom

• Engelska

• Svenska

• Franska

• Finska

• Spanska

• Tyska

• Italienska

• Nederländska

Varför kan jag inte se chatten?

Chattikonen finns tillgänglig i det nedre högra hörnet när du är inloggad på ditt Teamtailor-konto.

Om du inte ser chatten kan det bero på att du inte har accepterat Funktionella cookies i platformen. Dessa är nödvändiga för chatt-tjänsten (Intercom) att fungera.

För att säkerställa detta, klicka på Ditt konto.

Gå till sektionen Inställningar, scrolla längst ner på sidan, och klicka på Cookie-inställningar.

I fönstret klickar du på Inställningar för att visa de olika typer av cookies tillgängliga.

Säkerställ att Funktionella cookies är aktiverade och klicka på Godkänn utvalda.

Om de funktionella cookies redan är aktiverade kan det vara något i din webbläsare som blockerar chatten. Kontakta vårt support-team via support@teamtailor.com så hjälper vi dig!