Ändra rekryterare för ett jobb

Välj en annan användare som rekryterare för jobbet

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Rekryteraren du lägger till i jobbannonsen är huvudrekryteraren / rekryteringschefen, vilket innebär att denna personen anges som kontaktperson, samt avsändaren av alla automatiska meddelanden som skickas från Teamtailor när det kommer till detta jobb.

För att ändra rekryteraren på ett specifikt jobb, gå till den aktuella tjänsten och klicka på pennan för att komma till redigeringsläget.

Under kategorin Rekryteringsteam, ändra Rekryterare och spara annonsen.

Endast användare med en adminroll kan ändra rekryteraren på jobbet.