Kopiera ett befintligt jobb

Börja arbeta med en ny annons med alternativet Kopiera jobb.

Mariam avatar
Skrivet av Mariam
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har en jobbannons som du vill använda till en ny annons, så har vi ett perfekt alternativ för detta: Kopiera jobb. Gå in på Jobb fliken och vila pekaren över jobbet som du vill kopiera. Sedan kan du klicka på Kopiera knappen och det kommer ta dig till den nya jobb annonsen.

❕Vänligen notera att detta alternativ kommer inte vara tillgängligt om ni har aktiverat Rekvisitioner.