Radera en användare

Ta bort en användare från ditt konto

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att radera en användare från ert Teamtailor konto, behöver ni gå in på fliken Användare i menyraden.

Här kommer samtliga användare inom er platform att dyka upp. För att radera en användare så klickar du eller söker upp användaren via sökfältet. När du har lokaliserat användare, så klickar du på Redigera profil -> Inställningar och genom att bläddra längst ned kommer du hitta ett alternativ som kallas Ta bort användaren.

När du har tagit bort en användare kommer all aktivitet som är knuten till användaren fortfarande att finnas kvar. Detta kan exempelvis vara ändringar eller handlingar inom ett jobb eller i ett kandidatkort. Notera att detta kommer innebära att användarens namn inte längre kommer synas, utan istället kommer det stå Bortagen användare.

Observera att ifall en användare är huvudrekryteraren inom vissa jobb kommer du bli uppmanad att välja en annan rekryterare för att ta över dessa jobb. Detta kommer att krävas innan du kan radera användaren.

Följande popup-fönster kommer att visas: