Alla samlingarInformation för kandidater
Hantera din prenumeration på nya jobb

Se till att du får relevanta mejl om relevanta jobb.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En av de viktigaste komponenterna i Connect för dig som kandidat är att detta är ett sätt för dig att prenumerera på framtida jobbannonser som matchar din profil. Detta innebär att varje gång företaget du har anslutit till publicerar ett jobb som uppfyller dina kriterier, skickas det omedelbart mejl till din inkorg så att du kan skicka din ansökan.

Redigera din prenumeration

För att säkerställa att du får de mest relevanta jobbmöjligheterna kan du redigera dina prenumerationsinställningar i din anslutna profil. Du kan när som helst redigera denna urval.

Börja med att logga in på din anslutna profil, och gå till Prenumera på nya jobb.

Under denna så väljer du vilka avdelningar / roller samt i vilka platser som du vill bli uppdaterad om. Detta betyder att du kommer få ett mejl varje gång som företaget publicerar ett jobb som möter dina kriterier. Notera att det förvalda urvalet hittar du under Din primära roll.

Frekvens av Connect-mejl

Du kan ställa in frekvensen för hur ofta du vill ta emot mejl om jobb. Du kan välja att antingen få mejl så snart ett jobb publiceras, eller få dessa mejl en gång om dagen eller veckan.

Avprenumerera från Connect-mejl

Om du inte längre vill få dessa mejl, eller bara behöver en kort paus, har du alltid möjligheten att avsluta prenumerationen. För din bekvämlighet kan du göra det på två sätt:

1. På botten av mejl som du har fått så hittar du en avprenumerera-knapp.

2. I din inställningar på din Connect-profil. Skrolla ner till Prenumeration på jobb och avmarkera detta om du vill sluta få mejl.

Vill du prenumerera på dessa mejl igen? För att aktivera din prenumeration igen så är det bara att markera valet som ovan i dina inställningar på din Connect-profil! ☝️