Anpassa din dashboard

Anpassa din Teamtailor instrumentpanel

Ester avatar
Skrivet av Ester
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Rekrytering är unikt för varje företag, och detta kommer förmodligen att återspeglas i er Teamtailor dashboard! Anpassa er dashboard så att den innehåller den information du och ditt team behöver.

För att anpassa er dashboard, navigera till Widget-biblioteket längst upp till vänster på din dashboard. Lägg till de widgets du vill använda och dra och släpp dem på plats. Om du vill ta bort en widget, klicka på X.

Team-widgets/personliga widgets

Som företagsadministratör kan du lägga till widgets som visas för alla användare. Lägg helt enkelt till dem ovanför den streckade linjen. Observera att inte alla widgets är tillgängliga för alla användare. Alla widgets som läggs till under den -- streckade linjen --kommer bara att visas på din personliga dashboard.

Tillgängliga widgets

💡 Alla widgets med oändlighetsikonen (∞) bredvid dem kan läggas till hur många gånger som helst. Andra widgets kan bara läggas till en gång.

📆 Kalender

Kalender/Kommande möten widgeten ger dig en snabb översikt över alla kommande möten du har planerat för den kommande månaden.

Om ett datum har en liten prick under datumet (se 11:e och 16:e i skärmdumpen), så har du ett möte planerat den dagen.

📈 Jobbstatistik

Detta block är endast tillgängligt för era företagsadministratörer.

Jobbstatistikwidgeten ger dig en snabb överblick över förra veckans statistik på er karriärsida.

Du kommer se en översikt på:

• Antal besök och en jämförelse med föregående vecka

• Antal inskickade ansökningar, samt en jämförelse med föregående vecka

• Antal utförda Connects, inklusive en jämförelse med föregående vecka

📣 Eget meddelande

Med eget meddelande-widgeten kan du lägga till vilket meddelande du vill. Detta är en bra plats att inkludera allmän information för ditt team.

Eller varför inte lägga till ett inspirerande citat?

För att skapa ett nytt anpassat meddelande, välj widgeten genom att dra den till önskad plats på din dashboard. Lägg till en titel, en lämplig emoji, en bakgrundsfärg och sedan ett meddelande. För att redigera widgeten, håll muspekaren över meddelandet och klicka på kugghjulet som visas. Detta gör att du kan redigera/radera det anpassade meddelandet.

🕵️ Data & integritet

Detta block är endast tillgängligt för era företagsadministratörer.

Widgeten Data & integritet ger dig en inblick i statusen för era integritetsinställningar.

Klicka på siffran för att länkas direkt till detta segment i er kandidatbank.

💡 Visste du att...?

Ta en titt på Visste du att... widgeten för tips & tricks från Teamtailor-teamet.

🖼️ Bild

Lägg till bild/bilder i er Teamtailor dashboard. Varför inte inkludera en bild på hela teamet från er senaste teamaktivitet, eller dela ett motivationscitat?

🧑‍💻 Interna jobb

Arbetar ni med Intern rekrytering? Denna widget låter er visa era interna jobb direkt på dashboarden, inklusive en ansökningsknapp.

Observera att denna widget endast är tillgänglig efter att du har aktiverat den här Tilläggs-funktionen.

🥳 Senaste anställningen

Widgeten Senaste anställningen kommer att visa den senast anställda kandidaten (=kandidaten som flyttades till anställningssteget senast).

Widgeten uppdateras en gång per dag.

🧑‍💻 Mina jobb

I widgeten med namnet Mina jobb, ser du alla jobb där du är en del av rekryteringsteamet, med status Aktiva. Du kommer också att se användbara indikeringar, som olästa kandidater och när den senaste ansökan gjordes.

✓ Min att göra-lista

Widgeten Att göra är ett bra sätt att se till att dina användare håller sig i fas med sin att göra-lista.

🎊 Produktuppdateringar

Kolla in de senaste produktuppdateringarna i denna widget, för att se till att du håller din Teamtailor-kunskap på topp.

😺 Slumpmässig gif

För att sprida lite glädje i er dashboard har du möjlighet att lägga till en slumpmässig gif-widget. Denna widget kommer att visa en slumpmässig gif till ert team.

Du kan begränsa utbudet av gifs som visas genom att lägga till söktermer. Endast gifs inom de söktermer visas.

💡 Klicka på gifen för att titta på en annan.

🔗 Nyligen connectade

Nyligen connectade widgeten är en lista över kandidater som nyligen har connectat till ditt team. Observera att du behöver ha tillgång till ett Team för att se denna widget.

🧩 Segment

Segment-widgeten visar en förhandsgranskning och snabblänkar till det Kandidatsegment du väljer.

Segmentet visar de fem nyaste kandidaterna (baserat på skapelsedatum) i segmentet.

När du skapar Segment-widgeten väljer du mellan de segment som är tillgängliga för din användare.

Dina personliga segment är inte synliga för alla.

📹 Video

Lägg till videor på din dashboard! Antingen spelar du in en video med din enhets kamera eller så använder du en video som du har på Youtube eller Vimeo.

Detta är ett utmärkt sätt att dela information på ett roligare och mer dynamiskt sätt med alla dina teammedlemmar.

👋 Söker du efter Användaröversikten? Kolla in det här!