Slack-integration

Få era aktiviteter direkt till er Slack-kanal

Ester avatar
Skrivet av Ester
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Få full kontroll över era rekryteringsprocesser med Teamtailors Slack-integration. Engagera hela ert team och gör rekrytering till en integrerad del av er arbetsmiljö i Slack.

Välj mellan en eller flera meddelanden att visa i valfri kanal i Slack:

• Nya ansökningar

• Connectade

• E-post

• Kommentarer

• Bedömningar

Konfigurera integrationen

För att aktivera Slack-integrationen, gå till Inställningar→Slack-integration. Här klickar ni på Lägg till kanal.

Ni kommer sedan att behöva ge Teamtailor behörighet att komma åt er Slack-arbetsyta och välja vilken kanal i ert Slack-konto ni vill lägga till integrationen i.

Nu är det dags att bestämma vilka uppdateringar ni är intresserad av att se i ert Slack-konto. Ni kan välja mellan att visa information från alla avdelningar och jobb, eller begränsa det till specifika avdelningar/tjänster och jobb för att göra meddelandet mer relevant för medlemmarna i er Slack-kanal.

När ni har konfigurerat källan för uppdateringarna kan ni välja vilken typ av aktivitet ni vill att det ska visas i Slack. Avmarkera de alternativ som inte kommer att vara intressanta för denna publik. Ni kan komma tillbaka och redigera det här när som helst.

När ni är nöjda med urvalet klickar ni på Spara. Ni kommer omedelbart att se en bekräftelse i den Slack-kanal ni väljer.

Slack-meddelandena kommer att se ut ungefär så här 👇

Observera att meddelandena kan skickas med en liten fördröjning i Slack.