Alla samlingarKandidathanteringKandidatkort
Data- och integritetscenter för kandidaterna

Få bättre överblick över allt som har med kandidaternas datamedgivanden och integritet att göra

Filippa avatar
Skrivet av Filippa
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På varje kandidatkort hittar du ett Data- och sekretesscenter som innehåller all information relaterad till deras datalagring och medgivande. Detta hjälper dig att säkerställa att alla nödvändiga behörigheter är på plats.

När alla medgivande-relaterade ämnen är i ordning är Data- och integritetsknappen grå med en kryssmarkering under ⋮ Mer i åtgärdsfältet, som syns ovan.

Om det finns några medgivande varningar för en kandidat visas en orange sköld med ett utropstecken under ⋮ Mer och som Data- och integritetsknappen.

Genom att klicka på den knappen öppnas Data- och integritetscentret för den specifika kandidaten.

Data- och integritetscenter

I den här vyn får du en detaljerad översikt över allt som är relaterat till denna specifika kandidats tillståndsinställningar, inklusive de olika tillståndsavsnitten och deras status. Om det finns några varningsmeddelanden visas de högst upp i gult.

Här i centret ser du de 4 olika medgivandeavsnitten:

1. Medgivande: se när kandidatens tillstånd att lagra deras data löper ut. Du kan även förnya det med hjälp av knapparna (använda de Data- och integritetsinställningar du har lagt till).

2. Medgivande till jobb i framtiden: om du har aktiverat kryssrutan för framtida jobbmedgivande visas kandidatens medgivande här.

3. Borttagning begärd: om din kandidat har lämnat in en borttagningsbegäran visas datumet för borttagningsbegäran här. Du kommer också att kunna ta bort kandidaten direkt genom att klicka på Ta bort kandidat.

4. Automatisk borttagning: om kandidaten kommer att tas bort automatiskt enligt dina inställningar kommer detta att visas här tillsammans med anledningen till borttagningen.