Tagga en team medlem

Kommunicera med ditt team i Teamtailor

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Kommunicera med ditt team i Teamtailor och meddela dem genom att Tagga dem. Användaren kommer att få en avisering i plattformen och som även skickas till deras e-post*. På detta sätt så missar de inte ditt meddelande!

* Notera att det är möjligt ifall användaren har aktiverat denna notis

För att tagga en användare, börja med att skriva @ eller klicka på @omnämnande och sök sedan användaren eller teamet som du vill tagga. När du vill tagga ett team, så kan du välja mellan ett rekryteringsteam inom ett jobb eller ett specifikt team. Notera att du kan enbart tagga användare som har åtkomst till kandidaten. Det kan exempelvis vara profiler som har åtkomst till jobbet eller admins.

Notera att du kan endast tagga personer som har åtkomst till kandidaten (Team medlemmar eller administratörer).