Ställ en video fråga

Be dina kandidater att spela in en video av sig själva

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att använda Teamtailor har du möjligheten att ställa video frågor till dina kandidater som de svarar på genom att spela in/ladda upp en video. Detta kan vara ett bra sätt att få en mer personlig presentation av dina kandidater.

Du kan inkludera video frågor i den initiala jobbansökan, samt inkludera dem i frågeformulär som du skickar till kandidater via meddelanden.

Skapa en video fråga

Du kan skapa en video fråga på alla platser där du kan skapa frågor:

• I Inställningar > Rekrytering > Frågor

• I jobbansökan

• I frågeformulär

Videofråga i en ansökningsformulär

För att lägga till en videofråga till ett jobbs ansökningsformulär, gå till Ansökan och klicka helt enkelt på Skapa fråga och välj frågetypen Video.

Kandidaten kommer då att ombeds att spela in/ladda upp en video som en del av jobbansökan.

Videofråga i ett frågeformulär

Du kan också skicka en videofråga i ett frågeformulär. Detta skickar du genom att gå till kandidatens profil. Under fliken Meddelanden, skriv meddelandet och klicka sedan på ikonen med ett frågetecken för att inkludera videofrågan. Kandidaten kommer att ombedjas att spela in videon via ett ett frågeformulär som skickas.

Besvara en video fråga

När kandidaten svarar på denna fråga kommer de att ha möjligheten att spela in/ladda upp en video. Om kandidaten väljer att spela in videon kommer de även att ges möjligheten att spela in den på nytt.