Integrera jobbwidgeten

Placera en widget på valfri plats på webbsidan

Ester avatar
Skrivet av Ester
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi vill att ni får så bra kandidater som möjligt! Men då gäller det att rätt personer ser jobbannonserna. Därför kan ni placera en jobbwidget var ni vill på er webbplats och öka trafiken till karriärsidan.

Med sin eleganta design dyker den upp diskret på höger eller vänster sida. När besökarna klickar på knappen kan de välja mellan att läsa mer om lediga jobb, om er och era medarbetare eller om era avdelningar. De kan också bläddra fritt på karriärsidan.

Skapa widgeten

Att skapa denna widget i ert Teamtailor-konto är så enkelt som att gå till Inställningar→Widget. Här hittar ni alternativet för Jobbknappen.

Position & Färg

Börja med att välja vilken placering widgeten ska ha på sidan ni lägger till den på. Vänster/höger och botten/topp av sidan. Färgväljaren bestämmer widgetens färg, så lägg till er varumärkes hex-färg för att se till att widgeten har rätt design.

Språk

Widgetarna kommer som standard att ta språket från er karriärsida (inställt under Inställningar→Språk). Om ni arbetar med Flera karriärspråk kommer ni att ha möjlighet att välja vilket språk er widget ska ha.

Generera skriptet

Efter dessa mycket få inställningar är det skriptet som behövs redo för er att använda. Nu behöver ni bara kopiera och klistra in koden före </body> på alla webbsidor ni vill att widgeten ska visas på.

För att integrera widgeten på er webbplats, behöver ni ha tillgång till era webbsidor och kunna infoga kod på dem.

Innehållet i widgeten

Jobbwidgeten består av en miniversion av er karriärsida och innehåller era senaste jobb, ett slumpmässigt urval av era teammedlemmar och tre av era avdelningar. Det finns också länkar i innehållet som leder besökarna till just den delen av karriärsidan.

Japp, så enkelt är det. Nu är det bara att tuta och köra!