Call to action knappar

Hur man använder Call to action block för att få besökare att söka jobbet

Mariam avatar
Skrivet av Mariam
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns många fördelar med att använda Call to action knapp (CTA). Man kan anpassa CTAs texten vilket gör det möjligt för er att locka flera besökare till er sida. Du kan lägga in en CTA i alla olika typer av sidor i er karriärsida.

För att lägga till Call to action blocket, gå in på Blockbiblioteket och här kan du välja Call to action.

Att lägga till Call to action blocket ger dig flera alternativ och låter dig välja syftet eller målet med knappen. Det är ett bra sätt att hänvisa besökare till specifika sidor, uppmana besökare att Connecta till ert företag, men även öka antalet besökare till era inlägg.

Vi kikar på de olika alternativ för Call to action knapp.

• Få fler jobbansökningar - Detta alternativ låter dig välja en av dina jobb och låta besökare omdirigeras till den aktuella annonsen eller till och med direkt till ansökningsformuläret för jobbet.

• Få fler kandidater att Connecta - Precis som texten lyder så kommer det helt enkelt uppmana era besökare att Connecta till ert företag

• Presentera en avdelning - Här kan du välja en av era avdelningar som du vill att knappen hänvisar till.

• Presentera medarbetare - Denna knapp kommer att hänvisa besökare till eran Medarbetare-sida och visa era grymma kollegor.

• Öka trafiken till dina inlägg - Detta alternativ kommer att omdirigera era besökare till er blogg.

• Öka trafiken till en sida - Du kan välja mellan en leadsida eller en kampanjsida som du vill att besökare ska omdirigeras till.

• Omdirigera besökare till en anpassad sida. Här kan du bifog en länk som är exempelvis till en extern sida och utanför er Teamtailor platform.

Här är ett exempel på hur en Call to action knapp kan se ut. Använd de på ett effektivt sätt 🌟