Alla samlingarKommunicera med era kandidater
Radera ett schemalagt meddelande

Lär dig hur du tar bort ett schemalagt e-postmeddelande.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har skickat ett schemalagt meddelande som du vill ta bort, klicka helt enkelt på de tre knapparna till vänster i det schemalagda meddelandet och välj sedan Ta bort . Detta kommer att ta bort meddelandet och kommer inte skickas till kandidaten.

Hur schemalägger jag meddelanden?

När du ska skicka ett meddelande till en kandidat har du möjligheten att välja när meddelandet ska skickas. Klicka bara på den lilla pilen bredvid Skicka e-post och välj sedan tiden som mejlet ska skickas till kandidaten.