Alla samlingarHantera din användareprofil
Redigera dina notifikationer

Välj hur och när du vill bli meddelad om aktiviteter på Teamtailor

Filippa avatar
Skrivet av Filippa
Uppdaterad igår

För att ändra dina notiser, gå till din profils inställningar. Klicka på din profilbild i det högra övre hörnet av din skärm och sedan Ditt konto. Här, klicka sedan på Notifikationer.

Du kan få 3 olika typer av notiser för att se till att du får dessa vart du vill ha dem.

• Inkorgen - Du får ett mejl

• Webbläsare - Du får en pop-up notis på din skärm

• Mobila enheter - Du får en push-notis via våran app

Webbläsar-notiser

Du hittar vissa webbläsar-notiser, bekvämt placerade längst upp till höger på din skärm under en liten klocka 🔔 Här kan du hitta en lista över alla notiser.

Översikt av notifikationer

Allmänna inställningar

Aviseringarna skickas till användare och är påverkade av rollen som användaren har samt om den är en del av ett jobb.

En kandidat connectar med företaget

Få en notis när en ny kandidaten Connectar med företaget. Du får en notis när en kandidat blir referrerad till företaget. Notera att du enbart får denna notis om du har åtkomst till kandidaten.

En kandidat svarar på en mötesinbjudan

En kandidat svarar på en möteinbjudan, det vill säga att den svara "Ja", "Kanske" eller "Nej" till inbjudan.

En kandidat svarar på ett meddelande från dig

Få en notis när en kandidat svarar på ett mejl som du är avsändaren på.

En kandidat väljer tid för ett möte

Få en notis när en kandidat väljer en tid i en mötesinbjudan du har delat.

Nytt jobb som väntar på att publiceras

Få en notis när ett jobb väntar på ditt godkännande för publicering (om tillämpligt).

Förfrågan om att godkänna ett jobberbjudande

Om ett Jobberbjudande avväntar på godkännande från dig.

Påminnelse om godkännande av jobberbjudande

När ett Jobberbjudande har väntat på ditt godkännande i mer än 7 dagar så får du en påminnelse om detta.

Nytt jobb har publicerats

Få en notis varje gång ett nytt jobb publiceras.

Nya meddelanden från Leads

Om du aktiverat kandidatinteraktion så kommer du få en notis när någon chattar in.

En teammedlem nämner dig

Få en notis om när en annan användare nämner dig (@namn).

Sammanfattning av olästa notifikationer

Få en daglig uppdatering med de senaste olästa notiserna.

Rekryteringsteam

Dessa notiser gäller aktivitet inom rekryteringsteam som du är en del av.

En kandidat svarar på ett jobberbjudande

Få en notis när en kandidat svarar på ett jobberbjudande.

En kandidat svarar på ett frågeformulär

Få en notis när en kandidat besvarat ett frågeformulär.

Kandidat har fått en ny kommentar

En teammedlem skrev en kommentar på en kandidat. Denna nämner antingen dig, en annan medlem eller ingen specifik.

En kandidat får ett nytt resultat från en partner

Få en notis när en kandidat i ett av de jobben du är en del av får ett resultat från en av era integrerade partners. Till exempel om den har gjort ett test.

En kandidat svarar på ett meddelande

Få en notis om när en kandidat i ett av jobben som du är en del av svarar på ett meddelande.

Daglig sammanfattning med all aktivitet för ett jobb

Få en dagligt sammanfattning med den senaste aktiviteten i de jobb som du är en del av anställningsteamet för.

Vad är inkluderat i detta mejl?

1. Kandidat skapad

2. En kommentar är skriven.

3. En bedömning är tillagd.

4. Ett mejl är skickat eller mottaget.

5. Frågeformulär besvarat.

6. Scorecard besvarat.

7. Kandidat är refererad till ett jobb.

8. Ny Lead i ett jobb.

9. Ny bedömning skickad.

10. Sms skickat eller mottaget.

11. Att göra tilldelad.

12. Partner resultat mottaget.

13. Rekvisition godkänd.

14. Rekvisistion avvisad.

15. Rekvisition avslutad.

16. Externa kommentarer.

En kandidat söker ett jobb

Du kommer få en notis när en kandidat ansöker till ett jobb som du är en del av rekryteringsteamet på. Du får även en notis när en kandidat blir referrerad till ett jobb.

En extern rekryterare lägger till en kandidat

En extern rekryterare har lagt till en kandidat.

*Admin användare utanför rekryteringsteamet kommer även få en notis om detta

Rekryterare

Dessa notiser gäller aktivitet i jobb där du är listad som huvudrekryteraren.

En medlem i rekryteringsteamet lämnar feedback

Intervjukitet har blivit ifyllt av en medlem i rekryteringsteamet.

En kandidat söker ett jobb

När du är huvudrekryterare på ett jobb så får du ett mejl varje gång en kandidat söker det jobbet.

En medlem i rekryteringsteamet flyttar en kandidat till ett nytt steg

En användare i rekryteringsteamet har flyttat en kandidat till ett annat steg.

Rekvisitioner

Dessa notiser är tillgängliga för företag som använder Rekvisitionsfunktionen.

Ny förfrågan om rekvisition

När en ny rekvisition väntar på ditt godkännande.

Rekvisitionen har godkänts

Om en rekvisition har blivit fullt godkänt och som du har åtkomst till som antingen skaparen, godkännare eller Rekryteringsansvarig.

En rekvisition inväntar ditt godkännande

När en rekvisition har väntat på ditt godkännande i mer än 7 dagar sedan den blev skickad till dig.

Integritetsansvariga (Privacy Managers)

Dessa notiser är angående aktivitet relaterat till era kandidaters datamedgivanden och är skickat till de användare som är listade under Integritetsansvariga.

Daglig sammanfattning av data- och integritetsaktivitet

Om det finns någon aktivitet relaterad till era kandidaters data i form av en daglig summering. Max 20 händelser från den senaste dagen visas.

Vad är inkluderat i mejlet?

Notiser i realtid för förfrågan om borttagning

Du kommer få en notis när en kandidat begär att bli borttagen från ert konto.