Alla samlingarHantera din användareprofil
Anslut din kalender och videotjänst

Schemalägg smartare genom att ansluta din kalender

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att koppla din kalender till Teamtailor förenklar bokningsprocessen för intervjuer, vilket ger dig möjlighet att fokusera på själva intervjun. Denna funktion effektiviserar schemaläggningen genom att låta dig ange din tillgänglighet och ansluta videobaserade tjänster.

Anslut en kalender

För att komma igång, gå till Ditt konto (1) inställningar och avsnittet Möten (2). Klicka här på Anslut en kalender (3) för att påbörja anslutningsprocessen.

I popup-fönstret hittar du en lista över de kalenderleverantörer/tjänster som är tillgängliga att ansluta till. Välj här din kalendertjänst och följ instruktionerna.

Efter att du har anslutit din kalender, gör du ytterligare inställningar. Den kalender som väljs under Tillgänglighet i kalendern kommer att användas för att kontrollera tillgängliga tidsluckor vid bokning av möten. Om e-posten är ansluten till flera kalendrar måste du också välja en Primär kalender. Detta kommer att avgöra i vilken kalender de bokade möteshändelserna läggs till.

Anslut din videotjänst

I nästa avsnitt kan du ansluta en extern videotjänst att använda för videomöten. Som standard har du vår inbyggda videotjänst tillagd. Klicka enkelt på Anslut videotjänst för att lägga till en ytterligare tjänst.

Du har också möjlighet att ställa in dina arbetstider och tillgänglighet. Detta låter dig kontrollera vilka timmar du är tillgänglig för möten som bokas i Teamtailor. Du kan läsa mer om att ställa in det här!

Spara till sist dina ändringar och du är redo att börja använda vår Smart schemaläggning. Om du vid något tillfälle behöver det kan du även koppla bort din kalender, vilket kan göras här.

Tveka inte att dela denna konfiguration med dina kollegor så att alla kan dra nytta av denna funktion tillsammans!