Alla samlingarHantera din användareprofil
Ange dina arbetstimmar och tillgänglighet

Ange din kalendertillgänglighet till dina föredragna tider

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vår funktion Smart Schema synkroniserar din kalender med din Teamtailor-kalender, vilket gör kalenderbokningen ungefär 1067% enklare (helt verkliga siffror). Genom att ange dina arbetstimmar och tillgänglighet kommer du göra det mycket lättare för dina teammedlemmar, kandidater och även dig själv att boka möten som passar med din schema.

Redigera dina kalenderinställningar

För att lägga till dina arbetstimmar, gå till dina kontoinställningar och gå till Möten. Här kan du ansluta din kalender om du inte redan har gjort det.

På den här sidan, scrolla ner till där du ser Ange dina arbetstimmar & tillgänglighet. Det här är var magin sker.

Ange arbetstimmar och tillgänglighet

När du redigerar din tillgänglighet, presenteras du med en veckokalender. Här lägger du helt enkelt till/ta bort tider att träffa kandidater. Alla rosa platser är tillgängliga, och alla grå är blockerade. När ett möte med en kandidat är schemalagt, kommer systemet inte föreslå de tider du har blockerat, oavsett om denna tid är tillgänglig i din faktiska kalender eller inte.

💡 På skärmdumpen ovan har användaren gjort det omöjligt att boka Teamtailor-möten under 12-13 varje dag. På samma sätt kommer tisdagar alltid att vara blockerade, liksom fredagar eftermiddagar.

Du kommer som standard att se tidsluckor från 8:00 till 17:00. För att utöka detta, klicka på pilen ovanför eller under tiden.

Begränsa antalet möten

Att träffa kandidater är roligt, men för att säkerställa att du behåller ett kontrollerat schema så har du möjligheten att begränsa antalet möten per dag och vecka. När det angivna antalet möten har bokats för den aktuella perioden, kommer det inte att vara möjligt att boka ytterligare möten med dig.