Alla samlingarKontoinställningar
Att ställa in avdelningar och roller

Börja arbeta med avdelningar och roller i Teamtailor

Nora avatar
Skrivet av Nora
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att arbeta med avdelningar och roller är ett bra sätt att organisera hela ert Teamtailor-konto. Detta gäller både rekryterarna som arbetar i Teamtailor och de kandidater som ansöker om tjänsterna.

Avdelning

För att lägga till en ny avdelningschef gå till Inställningar→Avdelningar→+Avdelning.

Informationen som behövs för att kunna spara en ny avdelning är avdelningens namn. Ni kan också tilldela en chef till avdelningen. Avdelningschefen anges som kontaktperson i de Connect-meddelanden som skickas ut för jobbannonser som hör till avdelningen.

Roller

När ni väl har skapat era avdelningar är det också en bra idé att lägga till roller till de olika avdelningarna. För att lägga till en ny roll i en avdelning, klicka på +Ny Roll.

När ni skapar en jobbannons kan ni tilldela en avdelning och en roll till den annonsen. Kandidaterna kan använda rollerna för att filtrera jobbannonserna på er karriärsida, och rollerna finns också tillgängliga för kandidaterna när de Connectar till ert företag. Läs mer om Connectfunktionen i den här artikeln.