Vad händer när jag publicerar en jobbannons?

En översikt av vad som automatiskt händer när du publicerar ett jobb i Teamtailor

Filippa avatar
Skrivet av Filippa
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du är klar med ditt jobb och klickar på Publicera, så är detta vad som händer:

• Jobbannonsen kommer publiceras på eran karriärsida

• Jobbet kommer automatiskt publiceras på de gratiskanaler som vi har en aktiv interaktion med och som ni har aktiverat. Du kan hitta de som ni har aktiverat under Jobbportaler som alltid ingår i Marknadsplatsen.

• Det kommer skickas ett mejl till kandidater som har Connectat med Avdelningen, Rollen och Platsen som ni har lagt till på jobbet.

• Det kommer skickas ett mejl till alla era användare i systemet som har på notisen att få mejl om nya jobb.

Du kan också välja att marknadsföra din jobbannons till olika externa kanaler för att öka räckvidden för jobbet!

Vad är Promote?

Utnyttja sociala medier för att förbättra din rekryteringsstrategi! Nå miljarder potentiella kandidater, rikta in dig på specifik demografi och bygg relationer direkt med dina kandidater. Allt till en låg kostnad och med några få klick.

Mejla till vårt Promote-team på promote@teamtailor.com eller boka ett gratis möte med dem här.

För mer detaljerad information om marknadsföring av jobben så