Ompublicera en annons

Det är alltid bättre att skapa en ny annons istället för att ompublicera en befintlig annons

Mariam avatar
Skrivet av Mariam
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När man påbörjar en ny rekrytering så rekommenderar vi alltid att publicera en ny annons istället för att ompublicera en annons som redan existerar. Om du önskar att använda en nuvarande job annons så kan du istället Kopiera jobbet och skapa en ny version utav det.

Om det är en roll som ni rekryterar ofta för så kan du även skapa Jobbmallar för det.

Om man väljer att ompublicera en annons istället för att kopiera det, så innebär det följande :

• Mejl som informerar om det nya jobbet kommer inte att skickas ut till era kandidater som har connectad med ert företag.

• Anställda kommer inte att motta ett mejl där de kan dela inom sitt sociala nätverk

• Statistiken från tidigare tidsperiod kommer kvarstå

• Kandidater från tidigare rekrytering kommer att vara kvar i samma process.

• Jobbet kommer inte att skickas på nytt till externa kanaler.

Om ni däremot vill ompublicera en annons som är markerad som Arkiverad, gå in i redigeringsläge för annonsen, bläddra allra längst ned och här kan ni klicka på Pilen bredvid Spara knappen och sedan klicka på Ångra arkivering.