Het wervingsproces instellen

Hoe je het wervingsproces instelt met fasen, triggers, doorlooptijd en snel afwijzen

Gitte avatar
Geschreven door Gitte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elk wervingsproces van een vacature is uniek en dat geldt ook voor de fasen binnen het proces. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je het wervingsproces opzet en de juiste instellingen kiest.

Om de fasen voor het wervingsproces in te stellen, ga je naar de editor van de vacature en vervolgens naar het tabblad Fasen.

Hier heb je de optie om nieuwe fasen toe te voegen, ze te verwijderen, te verplaatsen en te bewerken.

Let op: De fases Inbox en Aangenomen zijn vergrendeld; deze kunnen niet worden verwijderd, verplaatst of bewerkt.

Fase-acties

Hier vind je een overzicht van de acties die je kunt instellen voor een fase.

Action

More information

Trigger toevoegen

Wanneer de kandidaat naar de fase wordt verplaatst, wordt de trigger geactiveerd

Richttijd toevoegen

Stel de maximale tijd in die kandidaten in de fase zouden moeten blijven

Anonieme Modus

Verberg de identiteit van je kandidaten

Zet een deadline

Instellingen voor snel afwijzen

Door op de drie stipjes aan de rechterkant van de fase te klikken, kun je de fase ook hernoemen en verwijderen. Lees hier meer over de fasetypes!

Afwijzingsfase

Net zoals bij het actieve proces kunnen triggers worden toegevoegd aan het afgewezen proces. Om de fases voor het afgewezen proces te bereiken, klik je op de knop In afwijzingsfase.

Om meer te leren over hoe je een vacature creëert, klik hier🎉